Hakkımızda

2005 yılında İstanbul’da kurulan Unitek İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. gerek kamu gerek özel sektör gerekse Avrupa Birliği’ne ait birçok projeyi başarı ile tamamlamıştır. Unitek İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş; “Kıyı Ve Liman Yapıları“Demiryolu İnşaatları” “Baraj İnşaatları” “Karayolu İnşaatları”, “Köprü ve Viyadük İnşaatları“Tünel İnşaatları” “Elektromekanik ve Sinyalizasyon Projeleri” gibi pek çok farklı alanda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ulaştırma Sektöründe gerek “Demiryolu” gerekse “Karayolu” projeleri kapsamında bugüne kadar üstlendiği yapım işlerini başarıyla tamamlamış olan Unitek İnşaat bu alanda sahip olduğu bilgi birikimini her geçen gün geliştirerek yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Deniz Yapıları konusunda sahip olduğu ekipmanlar ve tecrübeli uzman kadrosu ile ekonomik ve akılcı çözümler üreten Unitek İnşaat, güvenilir ve sonuç odaklı çalışma prensibi sayesinde limanlar, tersaneler, sanayi tesisleri iskeleleri, marinalar, otel iskeleleri, balıkçı barınakları ve sahil-kıyı koruma tahkimatları gibi pek çok projeyi başarı ile tamamlamış olup sektörün önde gelen şirketlerinden biri haline gelmiştir.

Unitek İnşaat “Baraj Yapımı” işlerinde de çalışmalar yapmaktadır. Gerek içme suyu / sulama barajları gerekse endüstriyel atıklar için yapılmış barajlar kapsamında çalışmalarını sürdürmekte olan firmamız bu alanda yalnızca yeni inşaatlar değil rehabilitasyon - baraj yükseltme çalışmalarını da başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

Elektromekanik ve Sinyalizasyon projeleri konusunda da çalışmalarını sürdürmekte olan firmamız bu alanda gelişen yeni mühendislik çözümlerini sahada başarılı bir şekilde uygulayarak faaliyet gösterdiği her sektörde olduğu gibi bu sektörde de üstlenmiş olduğu tüm projeleri başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

Faaliyet gösterdiği her alanda en iyi olmak hedefiyle çalışan Unitek İnşaat, çalışmalarını ulusal ve uluslararası kalite, çevre ve güvenlik sistemlerine göre sürdürmekte olup, bunun sonucu olarak da 2008 yılında “ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi”, “ ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi” ve “OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi” sertifikalarını almaya hak kazanmıştır.